Tájékoztató közétkeztetés ügyében

Sarud Község Önkormányzata tájékoztatja a Tisztelt lakosságot, hogy az önkormányzat továbbra is gondoskodik a jelen közegészségügyi helyzet miatt bezárt általános iskola és középiskolák tanulói közétkeztetéséről.

 

Azon gyermekek, akik eddig is igényelték a közétkeztetést a hétfői napon 11 és 13 óra között  a konyha bejáratánál vehetik át az előre csomagolt ebédet.

 

Felhívjuk a figyelmüket, hogy az átvételnél családonként egy gyermek vagy egy felnőtt tartózkodhat a bejáratnál. Kérem fegyelmezetten szíveskedjenek várakozni!

 

A hétfői nap folyamán tájékoztatni fogjuk Önöket, hogy a közétkeztetés megszervezését a keddi naptól a hétfői napon beérkezett igények alapján, hogyan tudjuk biztosítani.

 

Nyomatékosan kérjük a szülőket, hogy a hétfői napon a megszokott módon, telefonon vagy e-mailben jelezzék az adott intézmény felé, hogy a jövőben igénybe kívánják venni a közétkeztetést.

 

A települést érintő információkról és intézkedésekről folyamatosan értesítjük a lakosságot. Megértésüket és segítségüket köszönjük.