Bakcsó Porta

Cím: 
3386 Sarud, Kossuth u. 139.
Telefonszám: 
+36-30-377-22-11

A Bakcsó Porta az Élményfalu egyetlen olyan házunk, amelyik abban az állapotban várja a vendégeit, ahogy éveken át vidám vakációk színtere volt a gyerekek számára.

Ez a ház műemlék jellege ellenére, egy egyházi üdülőhelyként működött éveken keresztül.

A ház magában hordozza a nyugalmat, a falusi élet hangulatát. Mindent eredeti állapotban hagytunk benne, csupán átfestettük és új bútorokkal rendeztük be.

Hatalmas vályogfalak adják a klímáját és csendes zárt kertje a nyugalmát. Ez a ház is a közös együttlétekhez lett régen kialakítva. Ámbitusos udvar, konyha, közösségi tér, udvarról is elérhető vizesblokk, kerékpártároló, zárt udvar, parkolóhely várja a vendégeket. Falusias környezetben, teljesen újszerű parasztház, kicsit több, mint 2 km- re a Kalandparttól, Sarud vízparti bázistól.

Elsősorban családi pihenések, baráti nyaralások, kisebb kirándulások, táborok helyszíneként ajánljuk.

Parkolni ingyenesen a ház udvarán lehet.

A ház három apartmanból áll, melyek közül kettőnek közös bejárata van, s mind a kettőhöz külön fürdőszoba tartozik.

A harmadik apartman egy kicsit elszeparáltabb egységként kínál nyugalmat pl. a kisgyerekes családoknak. Ehhez az apartmanhoz külön vizesblokk tartozik. A konyha külön bejáraton közelíthető meg, csakúgy, mint a Portához tartozó zárt közösségi tér. A két szomszédos apartmanban egy franciaágy és kettő darab szimpla ágy található (a szimpla ágyak igény esetén emeletes ággyá alakíthatók). A kisebb apartmanban 2 db emeletes ágy kapott helyet.

A házak antikolt fenyő bútorokkal vannak berendezve, a többi berendezési tárgy IKEA termék.

A ház fűtött, egész évben bérelhető.

Az Élményporták vendégei a strand belépőjéből 50% kedvezményt kapnak.

5 nap feletti foglalás esetén 1 napos ingyenes Kalóz vitorlás az ajándékunk apartmanonként a vendégeinknek (a Tisza-tavi vitorlázás népszerűsítése érdekében).

Tekintse meg az Élményfalu további szálláshelyeit is, hogy megtalálja az igényeinek legjobban megfelelőt közülük!

E-mail:sarud@elmenyfalu.hu