Békatutaj Vendégház

Cím: 
3386 Sarud, Szabadság u. 38.
Telefonszám: 
+36303138281

Sarud csendes utcájában, de a központhoz és a tóparthoz közel - maximum hét fő kényelmes elhelyezésére alkalmas - vendégház egész évben kiadó.

A vendégház a századforduló stílusát idézi, de a mai kor igényeinek felel meg.

A házban két szoba, felszerelt konyha és fürdőszoba található. A konyhában egy épített sparhelt, kombinált hűtőszekrény, indukciós főzőlap, villanysütő, mikrohullámú sütő, kávéfőző, vízforraló, szendvicssütő, edények, poharak, evőeszközök és egyéb konyhai eszközök is találhatóak. Az első szobában egy búbos kemence található, melyet a konyhából lehet fűteni. A ház melegét emellett a mennyezetre szerelt infra panelek biztosítják. A fürdőszoba zuhanykabinnal, mosdószekrénnyel, mosógéppel és WC-vel van ellátva.

A terasz mellett található egy grillező és egy udvari kemence, a tornácon padok, napozóágyak és nyolcszemélyes kerti bútor szolgálja a vendégek kényelmét. A gyerekeknek örömére homokozó és kerti játékok is biztosítottak.

Amennyiben vendégházunkat választják vagy bármilyen kérdés merül fel Önökben a megadott elérhetőségek egyikén készséggel állunk rendelkezésükre.

E-mail: bekatutaj.vendeghaz@gmail.com