Búbos vöcsök Porta

Cím: 
3386 Sarud, Petőfi u. 49.
Telefonszám: 
+36-30-377-22-11

A Búbos vöcsök Porta az Élményfalu egyik leghangulatosabb szálláshelye nem messze Sarud központjától.

Ez a ház egy érintetlen kis szépség, külön kis kerttel, ami tele van gyümölcsfákkal.A vályog által nyújtott természetes klíma, a szőlővel befutott kerti pihenő és a házacska berendezésének tisztasága és egyszerűsége nyugalmat sugároz. Tágas terek, hatalmas konyha, kerti kiülő, zárt udvar, parkolóhely várja a vendégeket. Kicsit több, mint 2 km- re a Kalandparttól, Sarud vízparti bázistól.

Elsősorban családi pihenések, baráti nyaralások helyszíneként ajánljuk. Parkolni ingyenesen a ház udvarán lehet. A ház három apartmanból áll, melyekhez egy közös fürdőszoba és egy konyha tartozik

A ház antikolt fenyő bútorokkal vannak berendezve, a többi berendezési tárgy IKEA termék.

A ház fűtött, egész évben bérelhető.

Az Élményfalu project keretében a Tisza-tó új Kalandközpontját igyekszünk létrehozni, Sarudon.

Igényes strand, változatos kiegészítő programok szárazföldön és vízen, jó időben és akár esőben is.

Sarud látványos fejlődésnek indult 2017- ben. Itt várja Önöket Európa második legnagyobb AGUAGLIDE vízijátszótere, a Kalandpart hangulatos strandja és színes játékos lehetőségei, az ország első horgászmúzeuma, HuculudvarLovasközpontunk, a Tisza-tó egyetlen játékos csatatere, a Harcmező, az ÖkoPortvízibázis, a Mini Zoo állatkert, és a 2018-ban ütemezve megnyíló Apraja farmja családi élménypark. Érdemes nálunk megpihenni, vagy hozzánk eljönni táborozni. 2018- tól új vendéglátóegységek is emelik szolgáltatásaink színvonalát.

Nálunk a természet és az aktív élmények várnak Önökre.

Az Élményporták vendégei a strand belépőjéből 50% kedvezményt kapnak.

5 nap feletti foglalás esetén 1 napos ingyenes Kalóz vitorlás az ajándékunk apartmanonként a vendégeinknek (a Tisza-tavi vitorlázás népszerűsítése érdekében).

Tekintse meg az Élményfalu további szálláshelyeit is, hogy megtalálja az igényeinek legjobban megfelelőt közülük!

E-mail: sarud@elmenyfalu.hu