Vízikunyhó

Cím: 
3386 Sarud, Kalandpart
Telefonszám: 
+36-30-377-22-11

A Tisza-tó víz felőli oldalán a térségünkben nem lehet építkezni, így ott szálláshelyeket sem lehet kialakítani. Erre hiányra igyekeztünk természet közeli megoldást találni vendégeink számára.

Olyan egyszerű „vízi élőhelyeket” alakítunk ki, melyben szerény körülmények között, de minden szükségletet kielégítve biztosítunk lehetőséget a természetbe való elvonulásra, a tömegektől távoli intim kikapcsolódásra. Elsősorban horgászoknak, természetfotósoknak, vagy azoknak ajánljuk, akik képesek kompromisszumot kötni annak érdekében, hogy a természet nyugalmát megéljék.

Az első ilyen úszó szálláshelyünk a Vízikunyhó, ami tulajdonképpen egy úszó szerkezetre épített lakókocsi, amit bambusz szövettel borítottunk körbe. 2 személy számára alkalmas szálláshely,

mobil illemhely, belső világítás, mosogató és gázzsámoly tartozik a felszereléshez, s egy kelleme méretű „Terasz”. A Vízikunyhó korlátozott mértékben önálló mozgásra is képes, de alap állapotban fix helyen, a Kalandpart közelében várja vendégeit.

A kalandozáshoz, a környék felfedezéséhez a vendégeink számára 1 db tiszai ladikot biztosítunk, amivel kalandozhatnak, vagy igénybe vehetik az ÖkoPort szociális szolgáltatásait.

A Vízikunyhóban nincs fűtés, ezért áprilistól- októberig foglalható, korlátozott mozgásképessége miatt a Kalandpart környékén használható. Alap bázisán etetett horgászhely várja a halak szerelmeseit.

Parkolni ingyenesen a Matula bázis területén lehet.

Az Élményfalu project keretében a Tisza-tó új Kalandközpontját igyekszünk létrehozni, Sarudon.

Igényes strand, változatos kiegészítő programok szárazföldön és vízen, jó időben és akár esőben is.

Sarud látványos fejlődésnek indult 2017- ben. Itt várja Önöket Európa második legnagyobb AGUAGLIDE vízijátszótere, a Kalandpart hangulatos strandja és színes játékos lehetőségei, az ország első horgászmúzeuma, HuculudvarLovasközpontunk, a Tisza-tó egyetlen játékos csatatere, a Harcmező, az ÖkoPortvízibázis, a Mini Zoo állatkert, és a 2018-ban ütemezve megnyíló Apraja farmja családi élménypark. Érdemes nálunk megpihenni, vagy hozzánk eljönni táborozni.

2018- tól új vendéglátóegységek is emelik szolgáltatásaink színvonalát.

Nálunk a természet és az aktív élmények várnak Önökre.

Az Élményporták vendégei a strand belépőjéből 50% kedvezményt kapnak.

5 nap feletti foglalás esetén 1 napos ingyenes Kalóz vitorlás az ajándékunk apartmanonként a vendégeinknek (a Tisza-tavi vitorlázás népszerűsítése érdekében).

Tekintse meg az Élményfalu további szálláshelyeit is, hogy megtalálja az igényeinek legjobban megfelelőt közülük!

E-mail: sarud@elmenyfalu.hu